Vision, Mission & Målsætning

JWC Staffing’s vision – fremtiden som vi ser den – er at være blandt de bedste leverandørr, primært inden bemandingsløsninger inden for industri, byggeri og produktion.

Mission

JWC Staffing’s mission – grundlaget for vores eksistens – er at medvirke

til at imødekomme Nordens stigende behov for, underleverandør ved at udvikle, markedsføre og servicere pålidelige og effektive modeller herfor.

Målsætning

JWC Staffing´s overordnede målsætning er at forøge den langsigtede værdi af

selskabet til gavn for kunder, ejere og medarbejdere. Det skal ske gennem profitabel og kontrolleret vækst, som indebærer, at JWC Staffing bibeholder og styrker sin position som leverandør af kvalitetsarbejde

JWC Staffing’s ønsker at være et ansvarligt selskab, som sætter kunden i fokus.

Samtidig ønsker virksomheden at være en foretrukken, professionel partner og en attraktiv arbejdsplads med dynamiske medarbejdere i et national og internationalt og udfordrende miljø.

Værdier

Hos JWC Staffing fokuserer vi på at skabe merværdi for kunden med udgangspunkt i viden, troværdighed og visioner. I det daglige arbejde stræber vi efter at omsætte dette udgangspunkt til et værdisæt og et nært partnerskab med vores kunder.

Værdi-sættet betyder, at vi løbende har forbedret dialogen med vores kunder: Det har givet en bedre forståelse af kundens forretningsområder og behov og dermed skabt grobund for et bedre afkast til kunden. De værdier, kunden oplever i et samarbejde med JWC Staffing, har dybe rødder i vores mangeårige erfaring. I det daglige arbejde bestræber vi os på at omsætte disse værdier og indgå i et professionelt partnerskab med vores kunder. Vi er således overbeviste om, at vores forretningskoncept, vores ydelser og vores kvalitetssikring er den bedste garanti, vi kan give vores kunder